2019-08-12

Együtt az innovatív megoldásokért: így dolgozik az Everest csapata

Sokszor elhangzik, amikor mi magunkról mesélünk vagy más bemutat minket üzletfeleinek, hogy az Everestet innovatív cégnek nevezik. Ebben a blogbejegyzésben ezt a témát járjuk körül: mit jelent számunkra az innováció és hogyan tesszük ezt kézzelfoghatóvá?

everest_image_descrption

Innovatív szemlélet

Hogyan kezdődött az Everest története? Nem úgy, hogy a könyvelésben láttuk meg a jövő vállalkozási lehetőségét, sokkal inkább a tapasztalataink hozták létre az Everest alapgondolatát: megreformálni a könyvelés területét Magyarországon.

Tizenöt éve kezdünk el üzleti és üzletfejlesztési tanácsadással foglalkozni és megfigyeltük, hogy partnereinket ugyanazok a kérdések foglalkoztatták: nem voltak tisztában a bevallási határidőkkel, nem tudták mit és mikor kell befizetniük. A legtöbb cégvezető nem volt naprakész cégéből: nem tudta mennyi pénze van, mire tudna pályázni, hol és mennyit megtakarítani, nem látta a be és kijövő számlákat; vakon repült, abban bízva, hogy jó az irány.

Ez nem sokat változott az elmúlt 15 évben; a legtöbb cégvezetőnek van egy könyvelője, akit teszi a dolgát legjobb tudomása szerint. Ritkán találkoznak, nincs is nagyon okuk rá, hisz gondos, mindenre odafigyel, szabálykövető és megbízható, ezért a számlákat, a könyvelendő tételeket egy hónapban egyszer egy zacskóban (jó esetben elektronikusan) átadja neki és várja az összeget, amit be kell fizetni.

Mi azonban hiszünk benne, hogy egy olyan terület, mint a könyvelés is lehet innovatív: transzparens, naprakész, kreatív és követhető!

Megoldások

Az első és legfontosabb számunkra a szemléletváltás: a könyvelést nem egy elavult, kötelező elemként fogadjuk el a vállalkozások életében, hanem hiszünk benne, hogy a megfelelő szemléletváltással, egy újfajta gondolkozással izgalmas, kreatív területté válhat.

Ezért létrehoztuk a modern könyvelés legfontosabb eszközét, az úgynevezett Portált: egy online is elérhető felületet, amelyen a könyvelő és a vállalkozó számára is ugyanúgy nyomon követhető lesz a cég. Egy felületet, amely tökéletesen illeszkedik a modern kor elvárásaihoz.

A Portált így használhatja:

Keressen rá bármelyik számlájára bármikor, gyorsan.

Minden statisztika, cégadat egy helyen: egy kattintással, akár meeting közben is.

Hozzon felelős döntést, másodpercek alatt. Minden adat a zsebében.

Döntse el egy pillanat alatt, hogy van-e elég pénze arra, amit tervez.

Férjen hozzá a cége összes munkavállalói adatához: bárhol, és bármikor.

A csapatunk

Csapatunk nemcsak munkatársaink egyéni szaktudása miatt nevezhető innovatívnak, hanem az Everest munkaszervezése miatt is. A piacon egyedülálló módon, egy szakember helyett kettő segíti minden ügyfelünk fejlődését.

A klasszikus könyvelő mellett egy úgynevezett account manager is dolgozik a cégekkel, aki vállalkozásfejlesztési szemlélettel dolgozik a könyvelőnk mellett. Tanácsot ad abban, miként lehet az erőforrásokat optimálisan felhasználni, a legtöbbet megtakarítani, a lehetőségek nyújtotta előnyökkel élni. Egyfajta kapocsként összeköti a szereplőket, átfogja a szakmai tevékenységet.

Ajánlatkérés