Rólunk

Mi az Everest?

Az Everest 3 különböző üzletágban van jelen:

  • Everest Accounting - könyvelés Magyarországon: tapasztalt könyvelők, online portál, account managerek.
  • Everest Megújuló Energia - megújuló energia Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban: termékek, szolgáltatások értékesítése és teljes körű adminisztrációja IT-üzletágunk által egyedileg fejlesztett ERP-rendszer támogatásával.
  • Everest IT Megoldások - A társüzletágak üzleti folyamataihoz egyedileg fejlesztett ERP-rendszert biztosítunk, optimalizálunk, és magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleink hasonló igényeit is.

Történetünk

Az Everest csapat története már több mint 15 éves. 2005-ben az első ügyféltalálkozónk is ugyanúgy zajlott, mint napjainkban: az elérhető legjobb tudással, a legmagasabb szinten szolgáltuk ki ügyfeleink igényeit. Az akkor még csak néhány fős csapat az évek alatt gyorsan bővült. Egyre növekvő ügyfélbázisunknak köszönhetően nem kerülhette el a figyelmünket, hogy a könyvelési piac újításra szorul: eltökélt célunkká vált, hogy többet adjunk egy hagyományos könyvelésnél.

2015-ben indítottuk el könyvelés üzletágunkat Everest Accounting néven. A saját fejlesztésű portálunknak, felkészült könyvelőinknek és mindig elérhető account managereinknek köszönhetően üzletágunk gyorsan fejlődött, 2018 óta pedig már zárt körű részvénytársaságként működünk.

A portál fejlesztésével együtt indult IT-csapatunk is, kezdetben csupán két fővel. Ma fejlesztőink azért dolgoznak, hogy a másik két üzletágunk háttérmunkái gördülékenyek lehessenek, emellett pedig folyamatosan kiszolgáljuk ügyfeleink IT-kéréseit is.

Az Accountingnak köszönhetően érkeztek hozzánk olyan munkatársak, akiknek segítségével 2016-ban elindulhatott Megújuló energia üzletágunk. Új profilunk szinte azonnal dinamikus sikert aratott, és néhány év alatt itthon addig még nem látott rekordokat dönthettünk! Sikerünk egyik kulcsa, hogy ügyfeleink életútját a saját fejlesztésű ERP-rendszerünkben több szereplővel felügyeljük. Megújuló energia üzletágunk több helyen bizonyít:

  • ügyfeleinknél terepen
  • háttérirodánkban, ahol a papírmunkát és az ügyfélkezelést végezzük.

A következő lépésként elhatároztuk, hogy a Magyarországon megszerzett tapasztalatainkat külföldön is kamatoztatjuk – ennek köszönhető, hogy az Everest már Csehországban is jelen van.

Miért pont Everest?

Nevünk tükrözi azt a törekvésünket, hogy minden téren a lehető legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Legyen szó könyvelésről, B2C-piacról vagy akár egy komplex vállalatirányítási rendszer elkészítéséről, partnerünkkel közösen elérjük a csúcsot.

Discover Greatness Beyond Profession

Az Everest és minden munkatársunk a kiválóságot keresi. A legjobbat akarjuk ügyfeleinknek, ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha mindig a legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk minden üzletágunkban.

Mi, itt az Everestnél...

  • Hiszünk benne, hogy etikus hozzáállásunkkal, kiemelkedő csapatösszetartásunkkal és naprakész munkatársainkkal az Everest több mint egy hagyományos szolgáltatócég.
  • Fontos számunkra a csapat. Munkatársainkat, partnereinket megbecsüljük, biztosítjuk a szakmai fejlődést és nyitottak vagyunk. Minden esetben a hosszú távú együttműködésre szavazunk.
  • Mindig többre vágyunk. Nem elégszünk meg pillanatnyi sikerünkkel, inkább tökéletesítjük a folyamatokat, kommunikációnkat, ügyfélkezelésünket.
  • Büszkék vagyunk rá, hogy legnagyobb ügyfeleinkkel minden üzletágunkban évek óta együtt dolgozunk.
  • Nem csupán szolgáltatásmenedzsmenttel foglalkozunk; annál sokkal többet nyújtunk bármelyik ügyfelünknek. Akár B2B, akár B2C, a sales folyamat nálunk inkább tanácsadás, hiszen ügyfelünk az adott pillanatban és a közös jövőben is fontos számunkra.