Blog

Business&Me: Dr. Szőnyi Mihály

Gasztroenterológus, belgyógyász vagyok. 2017-ben hoztuk létre Dr. Torzsa Péter kollégámmal a Budai Gasztroenterológiai Központot. A célom ezzel az egészségügyi magánintézménnyel az volt, hogy egy betegközpontú, családias rendelőben várhassuk a pácienseket: egy olyan helyet teremtettünk, amely a csapatmunkára, valódi szakmai és emberi értékekre épül. Itt érzem a legjobban magam, orvosként és vezetőként is.

Tovább

Így segít account managered az éves tervezéskor

Könyvelni így is lehet – mondjuk az Everestnél, hiszen nálunk a piacon egyedülálló módon ügyfeleink nem egy, hanem két kolléga szakmai segítségét kapják: egy könyvelőét és egy úgynevezett account managerét. Mai cikkünkben három olyan helyzetet mutatunk, amikor account managered segíthet a jövő évi tervezésben

Tovább

Arcok az Everestről: Tóth András

Tóth András vagyok, az Everest Accounting üzletág vezetője. Feladatom a könyvelőinkkel és az account managerekkel való kapcsolattartás, a folyamatos és biztos ügyvitel fenntartása, ezen felül természetesen a partnerekkel való kapcsolattartás.

Tovább

Business&Me: Kubovics Péter

Business&Me cikksorozatunkban Kubovics Pétert Managing Directort kérdeztük meg a vállalkozóvá válás útjáról és a Cooltix-es pillanatairól.

Tovább

Megújuló energiaforrások a középpontban

Legújabb cikksorozatunkban új vizekre evezünk és a megújuló energiaforrások témakörét vesszük górcső alá. A médiában egyre gyakrabban esik szó arról, hogy az ember felelőtlen környezetszennyezése káros bolygónkra nézve. Talán nem véletlen emiatt, hogy a megújuló energia szerepe felértékelődik és egyre többen választják az energiafelhasználás környezetkímélőbb formáit.

Tovább

Így segít az Everest a partnereinek

A könyveléssel számtalan vállalatnak meggyűlik a baja. Egyes cégek házon belül próbálják megoldani a könyvelést, míg mások külső könyvelőket vagy könyvelő partnercégeket kérnek fel a feladatra. Az Everestnél a könyvelés egészen új formában történik, és az ügyfeleinket a tanácstalan időkben sem hagyjuk magukra.

Tovább

Arcok az Everestről: Csernavölgyi-Tóth Zsófia

Zsófi kolléganőnk Projekt Koordinátorként dolgozik az Everestnél. Hamarosan anyai örömök elé néz, ezért a szülési szabadság előtt az utolsó nálunk töltött napjaiban megkérdeztük eddigi tapasztalatairól.

Tovább

Arcok az Everestről: Horváth Petra

Az Everest csapata számos képzett szakemberből áll össze. A régi kollégák mellett ugyan olyan szívesen várjuk a fiatal tehetségeket is, hiszen lelkesedésükkel és újszerű látásmódjukkal felpezsdítik a csapatatot. Ezúttal legújabb kollégánkat kérdeztük meg arról, hogy miért jó az Everestben dolgozni.

Tovább

Munka - család egyensúly: nálunk így működik

Az Everest csapatában a legtöbb kolléga családos ezért tisztában vagyunk vele, hogy a munka és a családi élet közötti egyensúly fenntartása nem éppen egyszerű feladat. A gyerekek elvonhatják a figyelmet a munkától emiatt könnyen elfolyhat a napunk. Ezúttal kollégáinkat kérdeztük meg, hogyan oldják meg az otthoni munkát a gyerekek mellett

Tovább

Családi Home Office

A járványügyi helyzet minden családot nehezen érint. Az iskolák és az óvodák bezártak, egészségügyi okokból a nagyszülők segítségét nem kérhetjük, ezért a szülőkre hárul a gyerekek felügyelete és oktatása. Nagy a nyomás a családokon, arról nem is beszélve, hogy nem csak a háztartásban, hanem a munkában is helyt kell állni. Sok esetben félő, hogy a határok összemosódnak és teljes káosz alakul ki.

Tovább