Blog

Everest Accounting

In business, you must plan. Therefore you will need accurate, sometimes immediate data. Everest Accounting will help you with this.

Tovább

Why is Everest IT Solutions a good decision?

Today, our developers are working to make the background work for our two other businesses (Accounting and Renewables) run smoothly. In addition, we continuously serve our customers’s own IT requests.

Tovább

Everest inroduction

Our name and vision - Discover Greatness Beyond Profession - reflects our commitment to always provide our customers with the best possible service in all areas. Our vision at Everest is to seek excellence! We want the best for our customers, and we can only achieve this if we always ensure the highest professional standards in all our business areas.

Tovább

Business&Me: Dr. Szőnyi Mihály

Gasztroenterológus, belgyógyász vagyok. 2017-ben hoztuk létre Dr. Torzsa Péter kollégámmal a Budai Gasztroenterológiai Központot. A célom ezzel az egészségügyi magánintézménnyel az volt, hogy egy betegközpontú, családias rendelőben várhassuk a pácienseket: egy olyan helyet teremtettünk, amely a csapatmunkára, valódi szakmai és emberi értékekre épül. Itt érzem a legjobban magam, orvosként és vezetőként is.

Tovább

Így segít account managered az éves tervezéskor

Könyvelni így is lehet – mondjuk az Everestnél, hiszen nálunk a piacon egyedülálló módon ügyfeleink nem egy, hanem két kolléga szakmai segítségét kapják: egy könyvelőét és egy úgynevezett account managerét. Mai cikkünkben három olyan helyzetet mutatunk, amikor account managered segíthet a jövő évi tervezésben

Tovább

Arcok az Everestről: Tóth András

Tóth András vagyok, az Everest Accounting üzletág vezetője. Feladatom a könyvelőinkkel és az account managerekkel való kapcsolattartás, a folyamatos és biztos ügyvitel fenntartása, ezen felül természetesen a partnerekkel való kapcsolattartás.

Tovább

Business&Me: Kubovics Péter

Business&Me cikksorozatunkban Kubovics Pétert Managing Directort kérdeztük meg a vállalkozóvá válás útjáról és a Cooltix-es pillanatairól.

Tovább

Megújuló energiaforrások a középpontban

Legújabb cikksorozatunkban új vizekre evezünk és a megújuló energiaforrások témakörét vesszük górcső alá. A médiában egyre gyakrabban esik szó arról, hogy az ember felelőtlen környezetszennyezése káros bolygónkra nézve. Talán nem véletlen emiatt, hogy a megújuló energia szerepe felértékelődik és egyre többen választják az energiafelhasználás környezetkímélőbb formáit.

Tovább

Így segít az Everest a partnereinek

A könyveléssel számtalan vállalatnak meggyűlik a baja. Egyes cégek házon belül próbálják megoldani a könyvelést, míg mások külső könyvelőket vagy könyvelő partnercégeket kérnek fel a feladatra. Az Everestnél a könyvelés egészen új formában történik, és az ügyfeleinket a tanácstalan időkben sem hagyjuk magukra.

Tovább

Arcok az Everestről: Csernavölgyi-Tóth Zsófia

Zsófi kolléganőnk Projekt Koordinátorként dolgozik az Everestnél. Hamarosan anyai örömök elé néz, ezért a szülési szabadság előtt az utolsó nálunk töltött napjaiban megkérdeztük eddigi tapasztalatairól.

Tovább