Megújuló energia

Ügyfél-elköteleződést ajánlunk

A környezetvédelem és fenntarthatóság kérdései napjaink legfontosabb témái között vannak. Az Everest Megújuló Energia eltökélt célja, hogy részt vegyen a megoldásban, és biztosítsa az élhető jövő lehetőségét.

Munkamódszerünk

Accounting team

Professzionális tanácsadással erősítjük partnereink megítélését és pozícióját a megújuló energiák piacán.

Az ügyféligényekhez igazodunk

Partnereink potenciális ügyfeleinek segítünk kiválasztani a megfelelő, évtizedeket kiszolgáló megoldásokat. Tanácsadói és szakmai felkészültségünket a napelemes piacon eltöltött kiemelkedően sikeres éveink igazolják, és hosszú távú, eredményes együttműködést biztosítanak.

28700+

Értékesített napelemes rendszer

Net Promoter Score (NPS):83

Szerződéskötési arány :

18.7%

Környezettudatosság felsőfokon – teljes körű, környezetbarát épületreform

Cselekszünk környezetünkért! Az Everest Megújuló Energia rendszeres oktatásokkal segíti elő, hogy minden munkatársunk maximális felkészültséggel érkezzen Ügyfeleinkhez. Egy épület megújításakor rengeteg faktort kell figyelembe venni, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen napelemes rendszer, klíma, hőszivattyú vagy akár elektromosautó-töltő kerül a háztartásba. Értékesített termékeink műszaki tartalma folyamatosan alakul, változik - ahogy az ügyféligények is. Ezért rendszeres műszaki oktatásokat és magas színvonalú tanácsadói tréningeket szervezünk, hogy csapatunk tudása mindíg naprakész legyen, és bármilyen megújuló energiához kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást magabiztosan képviselhessünk.

A magyarországi sikerek után már jelen vagyunk Csehországban és Lengyelországban is!

Everest ügyfél- és projektmenedzsment

 • Érdeklődők és ajánlások gyűjtése

 • Ügyféllel való kapcsolatfelvétel, időpont-egyeztetés

 • Teljeskörű felmérés és tervezés

 • Szerződéskötés

 • Adminisztráció: szükséges hatósági engedélyek benyújtása és menedzselése

 • Ügyfél-elégedettség nyomon követése

Minden érdeklődőt potenciális ügyfélként kezelünk, és a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra törekszünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes életút követésére, és minden lépést monitorozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. A rendszerünk eredményességét tükrözi kiemelkedően magas, 83-as NPS-értékünk.

Egyedi fejlesztésű ERP-rendszer

Szerintünk nem létezik ügyfélelégedettség biztos informatikai rendszer nélkül. A maximális felhasználói élmény érdekében hoztuk létre Egyedi fejlesztésű ERP-rendszerünket, amelyet a piac változásaihoz azonnal, elvárásainknak megfelelően igazíthatunk.

Everest ERP-rendszer:

 • 100%-ban egyedi fejlesztés
 • Gyors, azonnal elérhető, bármilyen új fejlesztés rögtön elkezdhető (jogi vagy vásárlói környezet változása esetén)
 • Felhasználóbarát felület
 • Jogosultságkezelés: a különböző munkafolyamatokhoz különböző jogosultságú felhasználók férnek hozzá (területi képviselők, menedzserek, projektkoordinátorok, call center stb.)
 • Folyamatos support
 • Új funkciók bevezetése rendszeresen
Accounting team