Könyvelés

Az üzleti életben muszáj tervezni, ehhez pedig pontos adatokra van szükség, akár ebben a pillanatban. Ebben segítünk: Everest Accounting.

Profi csapat, átlátható könyvelés

1

Portál

15

Könyvelő 

10

Account manager 

15 év

 tapasztalat

200+

Elégedett ügyfél

2005

Ebben az évben találkoztunk először ügyfeleinkkel, akiket vállalati pénzügyeikben segítettünk. Később ehhez kapcsolódott hozzá a könyvelés és adótanácsadás, hogy minél hatékonyabban használják ki erőforrásaikat. Ennek köszönhetően ma már több száz elégedett partnerünk van!

Hogyan dolgozunk?

Accounting team

Akár egyetlen mondattal le tudnánk írni, hogyan dolgozunk: könyvelői csapatunk mellett account managereink és internetes portálunk támogatják a tudatos vezetői döntéseket.

Ennél azonban sokkal többet nyújt szolgáltatásunk: egy felkészült pénzügyi tanácsadó iránymutatása mellett naprakész jogszabályi ismeretekkel rendelkező, pontos, precíz könyvelőcsapat áll majd rendelkezésére, valamint egy Portál, ami megkönnyíti a cégvezetést és üzleti tervezést.

Adatok vállalkozásáról.

Azonnal.

Ön ismeri azokat az adatokat, amelyek alapján döntene egy új munkatársról, beruházásról, vagy akár csak egy kisebb kiadásról? Ismeri a bevételi/kiadási statisztikáit, a szezonalitását, tudja, hogy mely partnerek a top vásárlói és mennyit költöttek el Önnél?

A Portálon keresztül egyetlen kattintással elérhetővé válik vállalkozása aktuális pénzügyi helyzete, többek között a követelések és a kötelezettségek; mit, mikor kell befizetni, melyik számlának mi a státusza. A Portálon belül pár kattintással rendelkezésére áll számtalan statisztika, az eredménykimutatás, illetve az éves, negyedéves adatok is.

A Portál

  • Minden statisztika, cégadat egy helyen: egy kattintással, akár egy meeting közben is
  • Felelős döntést másodpercek alatt, azonnal elérhető cégadatokból
  • Döntse el egy pillanat alatt, hogy van-e elég fedezete arra, amit tervez
  • Férjen hozzá az bérszámfejtés összes adatához: bárhol, és bármikor
Segítünk, hogy mindig naprakész legyen a könyvelésben!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és Account Managere 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden kérdésére választ kapjon! Angolul, németül és spanyolul is állunk Ügyfeleink rendelkezésére!