Könyvelés

Az üzleti életben muszáj tervezni, ehhez pedig minden pillanatban pontos adatokra van szükség. Ebben segítünk – Everest Accounting.

Profi csapat, átlátható könyvelés

1

Portál

15

Könyvelő 

10

Account manager 

15 év

 tapasztalat

200+

Elégedett ügyfél

2005

Ebben az évben találkoztunk először ügyfeleinkkel, akiket vállalati pénzügyeikben segítettünk. Később ehhez kapcsolódott a könyvelés és adótanácsadás, hogy minél hatékonyabban használhassák ki erőforrásaikat. Mára több száz elégedett partnerünk van.

Hogyan dolgozunk?

Könyvelői csapatunkkal, account managereinkkel és internetes portálunkkal támogatjuk a tudatos vezetői döntéseket. Egy felkészült pénzügyi tanácsadó és egy naprakész jogszabályi ismeretekkel rendelkező, precíz könyvelőcsapat áll rendelkezésedre, valamint egy Portál, amely megkönnyíti a cégvezetést és üzleti tervezést.

Adatok vállalkozásodról.

Azonnal.

Ismered azokat az adatokat, amelyek alapján döntenél egy új munkatársról, beruházásról, vagy akár csak egy kisebb kiadásról? Ismered a bevételi/kiadási statisztikáidat, a szezonalitást? Tudod, kik a top vásárlóid, és mennyit költöttek el nálad?

A Portálon keresztül közvetlenül elérhető vállalkozásod aktuális pénzügyi helyzete, pl. a követelések és a kötelezettségek, hogy mit és mikor kell befizetni, melyik számlának mi a státusza stb. Ezenkívül rendelkezésedre áll a Portálon cégedről számtalan statisztika, az eredménykimutatás, illetve az éves, negyedéves adatok is.

A Portál

  • Érj el minden statisztikát, cégadatot egy helyről
  • Nézd meg vállalkozásod aktuális adatait akár egy meeting közben is
  • Hozz felelős döntést azonnal elérhető céges információk alapján
  • Tájékozódj egy kattintással, hogy van-e elég fedezeted a terveidhez
  • Férj hozzá a bérszámfejtés összes adatához bárhol, bármikor
Segítünk, hogy mindig naprakész lehess a könyvelésben!

Segíthetünk?

Írj nekünk, és account managered 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy minden kérdésedre választ kapj! English? Deutsch? Español? No problem!