2019-10-29

Hat dolog, amiért érdemes az Everest csapatát választani: értékeinkről mesélünk

everest_image_descrption

Profi csapat

Az Everestnél szakmailag erős csapattal dolgozunk, ahol a kreatív tanácsadó jól kiegészíti a klasszikus könyvelést. A hagyományos magyarországi könyvelői modellhez képest (ügyfél + könyvelő) nálunk az ügyfelet egy helyett két szakember segíti, akik más-más nézőponttal, de a közös sikerért dolgoznak és remekül kiegészítik egymást.

Portál

Munkánk akár napi szinten nyomon követhető online könyvelési rendszerrel: webes felületünk mellett már iOS-en és Androidon is elérhető a Portál, amelyen ügyfeleink naprakészek maradhatnak könyvelési adataikkal és statisztikáinkkal, melyek a mindennapi üzleti döntéseiket valós idejű információval segítik.

Idő

Amivel ügyfeleink a legtöbb időt spórolják meg: az Everestnél minden céges információ átláthatóan és közérthetően, egy kattintásra van tőlük. Nálunk nem csak szlogen a zsebedben a céged: minden, ami egy gyors üzleti döntéshez szükséges, a telefonod képernyőjén rendelkezésre áll.

Nyugalom

Összes munkatársunk szaktudását bevetjük, hogy ügyfeleink koncentrálhassanak a cégvezetésre. Megkönnyítjük az ügyfeleinkkel a kommunikációt, hiszen teljes mértékben az ő igényeikhez igazítjuk a kapcsolattartás módját és rendszerességét, hiszen könyvelőink hozzászoktak ahhoz, hogy online kommunikációval és telefonon válaszoljanak a kérdésekre.

Fejlődés

Figyelemmel követjük a piac változásait, hogy ügyfeleink minden adókedvezménnyel és pályázati lehetőséggel élni tudjanak. Hiszünk benne, hogy a könyvelő egyik legfontosabb tulajdonsága képben lenni az aktualitásokkal, hiszen annak ellenére, hogy ez egy hagyományos terület, szakértőinktől is folyamatos fejlődést igényel.

Átláthatóság

Az Everestnél nem kell attól tartania ügyfeleinknek, hogy meglepetés éri őket. Szerződéseinket apróbetűs részek, felmondási- és hűségidő nélkül, rejtett költségektől mentesen készítjük el.

Ajánlatkérés