Bejegyzések

Tóth András vagyok, az Everest Accounting üzletág vezetője. Feladatom a könyvelőinkkel és az account managerekkel való kapcsolattartás, a folyamatos és biztos ügyvitel fenntartása, ezen felül természetesen a partnerekkel való kapcsolattartás.

Business&Me cikksorozatunkban Kubovics Pétert Managing Directort kérdeztük meg a vállalkozóvá válás útjáról és a Cooltix-es pillanatairól.

A könyveléssel számtalan vállalatnak meggyűlik a baja. Egyes cégek házon belül próbálják megoldani a könyvelést, míg mások külső könyvelőket vagy könyvelő partnercégeket kérnek fel a feladatra. Az Everestnél a könyvelés egészen új formában történik, és az ügyfeleinket a tanácstalan időkben sem hagyjuk magukra.

Zsófi kolléganőnk Projekt Koordinátorként dolgozik az Everestnél. Hamarosan anyai örömök elé néz, ezért a szülési szabadság előtt az utolsó nálunk töltött napjaiban megkérdeztük eddigi tapasztalatairól.

Az Everest csapata számos képzett szakemberből áll össze. A régi kollégák mellett ugyan olyan szívesen várjuk a fiatal tehetségeket is, hiszen lelkesedésükkel és újszerű látásmódjukkal felpezsdítik a csapatatot. Ezúttal legújabb kollégánkat kérdeztük meg arról, hogy miért jó az Everestben dolgozni.

Az Everest csapatában a legtöbb kolléga családos ezért tisztában vagyunk vele, hogy a munka és a családi élet közötti egyensúly fenntartása nem éppen egyszerű feladat. A gyerekek elvonhatják a figyelmet a munkától emiatt könnyen elfolyhat a napunk. Ezúttal kollégáinkat kérdeztük meg, hogyan oldják meg az otthoni munkát a gyerekek mellett

Ajánlatkérés