A legnagyobb segítsége a könyvelésben

Az üzleti életben tervezni kell, ehhez pedig pontos adatokra van szüksége. Akár ebben a pillanatban. Az a kérdés, hogy Ön most tudja-e azokat az adatokat, amik alapján döntene egy új munkatársról, egy beruházásról, vagy akár csak egy kisebb kiadásról? Ismeri-e a bevételi/kiadási statisztikáit, a szezonalitását, tudja-e hogy kik a top vásárlói, és mennyit költöttek el Önnél. Rengeteg olyan kérdést feltehetnénk ebben a pillanatban Önnek, amire valószínűleg egyetlen ember tudja a választ: a könyvelője (jobb esetben).

Ez szerintünk nincs jól. Ezeket Önnek is tudnia kellene. A Portál lesz az a segítsége, ami mindent megváltoztat.

A Portál egy olyan rendszer, amihez nem kell értenie. Nem kell a használatához titkárnő, sem szakember. Egyetlen dologra lesz szüksége: egy kódra amivel belép, és azonnal minden a cégét érintő (pénzügyi) kérdésre választ kap.

A Portálon keresztül egyetlen kattintással tudni fogja a cégének aktuális pénzügyi helyzetét. A követeléseit, és a kötelezettségeit. Azt, hogy mit, mikor kell befizetnie, melyik számlájának mi a státusza. A Portálon belül rendelkezésére áll számtalan statisztika, az eredménykimutatás, az éves, negyedéves adatok, számok.

Everest alkalmazás

Keressen rá bármelyik számlájára bármikor, gyorsan.

Minden statisztika, cégadat egy helyen: egy kattintással, akár meeting közben is.

Hozzon felelős döntést, másodpercek alatt. Minden adat a zsebében.

Döntse el egy pillanat alatt, hogy van-e elég pénze arra, amit tervez.

Férjen hozzá a cége összes munkavállalói adatához: bárhol, és bármikor.

app-store-badge

google-play-badge256

Ajánlatkérés