vissza
everest_images_description

Az értékesítést és a pénzügyi megoldásokat kizárólag kiváló backoffice munkafolyamtokkal, rendszerekkel és azok folyamatos fejlesztésével lehet kielégíteni. Projekt koordinációs csapatunk rendkívüli hozzáállásukkal támogatják az értékesítési hálózatot, hogy a háttérttámogatás zökkenőmentes legyen. Folyamatos folyamat-fejlesztési ötleteikkel szerves részei az IT, Értékesítés és Pénzügyi területek elsődleges problémamegoldó és tervező csapatának. Csatlakozva egy fiatal csapat pezsgő világába léphetsz ahol az ötleteknek és a megvalósításnak nincs akadálya.

FEDEZZÜK FEL EGYÜTT A HIVATÁSON TÚLMUTATÓ KIVÁLÓSÁGOT!

Olyan szolgáltatást értékesítenél, amely mögött valódi érték van? Előszűrt, minőségi hot lead-ekkel dolgoznál, ahol az ügyfél keres téged? Dolgozz olyan csapatban, amely biztos multi háttértámogatással épít a jövőre és a folyamatos fejlesztésre!

Az Everest egy Sales process excellence céggé nőtte ki magát az elmúlt hónapokban. Cégünk egyre növekszik, csapatunk egyre nehezebben bírja a negyedévenkénti 20%-os növekedést, ezért erősítést keresünk belvárosi irodánkba, ahol a sales csapatunk, IT szakembereink és a Projekt Koordinációs team vár Téged.

Az ország minden tájáról származó, tapasztalt munkatársaink a vállalat értékesítési területein belül olyan technológiai áttöréseken dolgoznak, mint a személyre szabott ügyfélkezelés, értékesítési hatékonyságnövelés digitális eszközökkel, start up IT megoldások vagy az értékesítési kultúra, mint előnyrendszer. Ily módon folyamatosan új ötletek születnek, amelyek a meglévő termékeket még hatékonyabbá, még kényelmesebbé, egyszerűbbé és környezetbarátabbá teszik.

Csapatunk átlagéletkora 28 év és ezzel a generációs előnyünkkel élvezzük a mindennapi kihívásokat, mert rugalmasságunk, gyors döntéshozatali képességünk, ideális és fejlett folyamataink és a tény, hogy minden munkatársunk egyéni újításai és ötletei bevezetésre tudnak kerülni csak tovább erősíti szervezeti dinamikánkat.

Jelenleg nincs nyitott pozíció Projekt koordinátor szerepkörben!