vissza
everest_images_description

Vállalati pénzügyi irányítási és számviteli területeinken munkád a biztosítéka annak, hogy a ügyfelek rendelkezésére álljon minden olyan információ, amely az üzleti döntések meghozatalához szükségesek. A számviteli/könyvelői csapatban Te biztosítod azt, hogy a közzétett pénzügyi kimutatások megfeleljenek a vonatkozó szabályzatoknak és az ügyfelek a lehető legjobb megoldást kapják ezen a területen mind szakmailag mint támogató (IT) rendszereink révén.

FEDEZZÜK FEL EGYÜTT A HIVATÁSON TÚLMUTATÓ KIVÁLÓSÁGOT!

Olyan szolgáltatást értékesítenél, amely mögött valódi érték van? Előszűrt, minőségi hot lead-ekkel dolgoznál, ahol az ügyfél keres téged? Dolgozz olyan csapatban, amely biztos multi háttértámogatással épít a jövőre és a folyamatos fejlesztésre!

Az Everest egy Sales process excellence céggé nőtte ki magát az elmúlt hónapokban. Cégünk egyre növekszik, csapatunk egyre nehezebben bírja a negyedévenkénti 20%-os növekedést, ezért erősítést keresünk belvárosi irodánkba, ahol a sales csapatunk, IT szakembereink és a Projekt Koordinációs team vár Téged.

Az ország minden tájáról származó, tapasztalt munkatársaink a vállalat értékesítési területein belül olyan technológiai áttöréseken dolgoznak, mint a személyre szabott ügyfélkezelés, értékesítési hatékonyságnövelés digitális eszközökkel, start up IT megoldások vagy az értékesítési kultúra, mint előnyrendszer. Ily módon folyamatosan új ötletek születnek, amelyek a meglévő termékeket még hatékonyabbá, még kényelmesebbé, egyszerűbbé és környezetbarátabbá teszik.

Csapatunk átlagéletkora 28 év és ezzel a generációs előnyünkkel élvezzük a mindennapi kihívásokat, mert rugalmasságunk, gyors döntéshozatali képességünk, ideális és fejlett folyamataink és a tény, hogy minden munkatársunk egyéni újításai és ötletei bevezetésre tudnak kerülni csak tovább erősíti szervezeti dinamikánkat.

Kit keresünk?

Aki rendelkezik mérlegképes könyvelői regisztrációval és szakmai felelősségbiztosítással.

Aki könyvelésben gyakorlottnak tartja magát és vannak Ügyfelek, akik ugyanezt gondolják róla.

Aki szívesen kommunikál és jól kijön az emberekkel!

Aki ismeri az RLB-t, vagy hajlandó megtanulni.

Aki szerződéses feltételeinket maximálisan betartja (természetesen ugyanez igaz ránk is).

Aki élvezi a szakmáját, egy nehezebb szakmai helyzetre kihívásként tekint és utanámegy a megoldásnak.

Mikor ne jelentkezzen?

Ha a saját brandjét szeretné építeni. Ügyfeleink szemében Ön az Everest könyvelője lesz.

Ha rövid távra tervez, vagy csak pár céget tudna vállalni.

Ha teljesen ódzkodik (és nem is szeretné megtanulni) bármilyen informatikai újdonságtól (adat export-import, stb..).

Ha az Ügyfelekkel nem szívesen kommunikál. (Nehezen veszi fel a telefont, lassan reagál az emailekre...)

Ha a szakmai tudásában bizonytalan és úgy érzi, csak az egész pici vállalkozásokkal boldogul.

Ha egy könyvelőirodába szeretne beülni 8-tól 5-ig.

everest_images_description

Mi az ajánlatunk?

Velünk együtt dolgozva úgy lehet vállalkozó könyvelő, hogy a vállalkozással járó nehézségeket levesszük a válláról (kevés Ügyfél, mi van ha elmegy pár nagyobb Ügyfelem, nem merek megszabadulni a problémás Ügyfelektől), cserébe annyit kérünk, hogy közös Ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a könyvelési szolgáltatásával, amihez mi minden segítséget megadunk Önnek.

Jelentkezem Könyvelőnek!