Légy felfedező

Fenntartható fejlődés, megújuló energia, pénzügyi megoldások a jövőre, sales start up megoldások. Az Everestnél mindezeket valóra váltjuk, számos ember életét jobbá téve az ország bármely pontján. Kezdj bele most, és tekints velünk a jövőbe, hogy: Együtt Fedezzük Fel a Kiválóságot!

Víziónk: FEDEZZÜK FEL EGYÜTT A HIVATÁSON TÚLMUTATÓ KIVÁLÓSÁGOT!

Az Everest egy széleskörű megoldás. Termékeinkkel és megoldásainkkal az ország összes területén találkozhatsz. Nálunk találkozik a világszintű megoldás a helyi trendekkel. Légy az országon átívelő csapatunk tagja és élj az Everest által nyújtott lehetőségekkel.

Alakítsd ötleteid a jövő fejlesztésére és fenntarthatóságára. Velünk országszerte mind a megújuló energia, IT megoldások, pénzügyi rendszerek, valamint az értékesítés területén színesítheted a mindennapokat.

Tevékenységi területek

Sales/Értékesítés

Az ország minden tájáról származó, tapasztalt munkatársaink a vállalat értékesítési területein belül olyan technológiai áttöréseken dolgoznak, mint a személyre szabott ügyfélkezelés, értékesítési hatékonyságnövelés digitális eszközökkel, start up IT megoldások vagy az értékesítési kultúra mint előnyrendszer. Ily módon folyamatosan új ötletek születnek, amelyek a meglévő termékeket még hatékonyabbá, még kényelmesebbé, egyszerűbbé és környezetbarátabbá teszik. Az elsődleges célunk, hogy javítsuk az életminőséget.

[ Sales nyitott pozíciók ] images_description
image_description
image_description

IT

A digitális rendszerek és megoldások iránti igény a modern értékesítési és pénzügyi terület részéről is egyre fokozódik. A hálózati rendszerek számának növekedésével az értékesítés és a pénzügyi rendszerek összekapcsolásából származó megnövekedett adatkezelési- és így ügyfélelégedettségi igényt is megbízhatóan kell kezelni. Az Everest IT részlegén tiéd lehet új rendszerek és eszközök megalkotása, és hozzájárulhatsz az hatékonyság növeléséhez, valamint az ügyfelek közvetlen kényelméhez.

[ IT nyitott pozíciók ] images_description

Könyvelés

Vállalati pénzügyi irányítási és számviteli területeinken munkád a biztosítéka annak, hogy a ügyfelek rendelkezésére álljon minden olyan információ, amely az üzleti döntések meghozatalához szükségesek. A számviteli/könyvelői csapatban Te biztosítod azt, hogy a közzétett pénzügyi kimutatások megfeleljenek a vonatkozó szabályzatoknak és az ügyfelek a lehető legjobb megoldást kapják ezen a területen mind szakmailag mint támogató (IT) rendszereink révén.

[ Könyvelés nyitott pozíciók ] images_description
image_description
image_description

Projekt Koordináció

Az értékesítést és a pénzügyi megoldásokat kizárólag kiváló backoffice munkafolyamtokkal, rendszerekkel és azok folyamatos fejlesztésével lehet kielégíteni. Projekt koordinációs csapatunk rendkívüli hozzáállásukkal támogatják az értékesítési hálózatot, hogy a háttérttámogatás zökkenőmentes legyen. Folyamatos folyamat-fejlesztési ötleteikkel szerves részei az IT, Értékesítés és Pénzügyi területek elsődleges problémamegoldó és tervező csapatának. Csatlakozva egy fiatal csapat pezsgő világába léphetsz ahol az ötleteknek és a megvalósításnak nincs akadálya.

[ Projekt Koordináció nyitott pozíciók ] images_description

Szakembereknek

Ahol tapasztalatod a csúcs/jövő!

Legyen szó akár fejlesztésről, fenntarthatóságról, vagy intelligens megoldásokról – az Everestnél olyan innovatív megoldásokat alkothatsz, melyek magasabb életszínvonal kialakítását teszik lehetővé. Kihívások széles skáláján választhatsz, hozzád igazodó munkaidővel biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.

image_description
image_description

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója.

Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. Az Everestnél rád vár a lehetőség hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk gyakornokként, és légy a holnapunk részese.

Pályakezdőknek

Indítsd be nálunk a karriered!

Végeztél az iskolákkal és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely országszerte kedvező kilátásokat biztosít és a világban is megállja a helyét? Főállású pozícióinkon túl Junior Account Manageri és Junior szoftverfejlesztői lehetőségink a jövő szakembereit és vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

image_description

Kövess minket!