Így segít az Everest a partnereinek

A könyveléssel számtalan vállalatnak meggyűlik a baja. Egyes cégek házon belül próbálják megoldani a könyvelést, míg mások külső könyvelőket vagy könyvelő partnercégeket kérnek fel a feladatra. Az Everestnél a könyvelés egészen új formában történik, és az ügyfeleinket a tanácstalan időkben sem hagyjuk magukra.

Az Everest csapata már több mint 10 éve dolgozik együtt, az Everest Accounting 5 éve jött létre. Az elmúlt évtizedben folyamatosan B2B környezetben dolgoztunk és mindig azt láttuk, hogy könyvelői oldalról a dokumentumok nagyon lassan érkeznek meg, sokszor hibásan, amely akadályozta a munkánkat.

Emiatt úgy éreztük, hogy létre kell hoznunk egy olyan szolgáltatást, melyet mi is személy szerint elvárnánk. Ekkor megalakult az Everest Accounting. Olyan könyvelőkkel kezdtünk együtt dolgozni, akik időben teljesítenek, válaszolnak a kérdésekre és ténylegesen az ügyfél érdekéért tevékenykednek. Kizárólag olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik képviselik az Everest filozófiát. A munkatársak körébe beletartoznak az Account managerek is, akiknek feladata minden olyan üzletviteli kérdéssel foglalkozni, amelyek nem közvetlenül a könyveléssel kapcsolatosak. Az Everest egyediségét ezen felül a saját fejlesztésű portálunk biztosítja, ahol minden megtalálható a cégről: feldolgozott számlák, ÁFA egyenleg, fizetendő tételek, stb.

Az elavult magyarországi könyvelési piac kiküszöbölése végett döntöttünk amellett, hogy újításokat teszünk a könyvelés világában. Elképzeléseink között szerepelt a folyamatos nyomon követhetőség, illetve a könyvelés és a pénzügyi tanácsadás összefogása egy komplex szolgáltatásba. Mindezek megvalósulásához egy elkötelezett, profi csapatra volt szükségünk.

Online nyomon követhetőség: Az Everest által kifejlesztett Portálon minden könyvelési tevékenység figyelemmel kísérhető. Ennek köszönhetően mindent egy kézben tarthatunk és nem kell attól félnünk, hogy a fontos információk elvesznének. Az üzleti döntésekben támpontot adhatnak a Portálos statisztikák is, ahol a bevételek és a kiadások alakulásai kényelmesen áttekinthetők. A Portál az online felület mellett már applikáció formában is elérhető, melyet okoseszközünkre letöltve könnyedén, egy gombnyomással bármikor felkereshetünk.

Komplex szolgáltatás: Az Everestnél a könyvelési szolgáltatás mellé egy Account Manager is jár. A könyvelést természetesen napi szinten a könyvelőink végzik, míg Account Managereink tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel és a könyvelőkkel.

Account Managereink folyamatosan elemzik a hazai és a nemzetközi piac alakulását, ezáltal a megfelelő irányba terelhetik az Everesttel kapcsolatban álló vállalkozásokat. Segítséget nyújtanak a Portál megismerésében és a statisztikai elemzések megértésében. Számos cég képviselőjeként Account Managereink tanácsot adhatnak a meghatározó vezetői döntésekben is.

Az Everest működéséhez elengedhetetlen könyvelőink pontos és precíz munkája. A könyvelőink fölött egy kiválasztott könyvvizsgáló áll, ő fogja össze a könyvelői csapatot. A könyvelési szakmai vezető rendszerint ellenőrzi a könyvelők munkáját, egyeztetés céljából folyamatosan rendelkezésre áll. A könyvelők és a szakmai vezető kapcsolata elengedhetetlen, hiszen a könyvelés ennek köszönhetően válhat kiemelt ágazatává az Everestnek.

Felkészült csapat: Az Everest csapata szakmailag felkészült szakértőkből áll össze, ez értetődik a könyvelőinkre, az Account Managereinkre, és az informatikusainkra is. Kollégáink egyénileg és csapatban is azon dolgoznak, hogy naprakész tudásuk mellett a lehető legtöbb segítséget nyújtsák egymásnak és az ügyfeleinknek is egyaránt. Az évek alatt összeszokott csapat alakult ki, és úgy hisszük, hogy nincs olyan kérdés, amit ne tudnánk megválaszolni.

Az Everest szolgáltatásának alapját a könyvelők és az Account managerek fogják össze. Kitartó munkájuk során nyomon követhetővé tettük a könyveléssel járó nehézségeket. Könyvelőink a könyvelési feladatokat látják el, míg Account Managereink szoros kapcsolatot teremtenek az ügyfelek és a könyvelők között, tanácsaikkal megkönnyíthetik a vezetői döntéseket.

A komplex szolgáltatás kialakításának köszönhetően megreformáltuk a könyvelési piacot és a terület úttörőivé váltunk. Sikereinket mi sem bizonyítja jobban, mint elégedett ügyfeleink visszajelzése.

Az Everest mindig a fejlődésre és az átláthatóságra törekszik, nem véletlen szentelünk annyi figyelmet ügyfeleink igényére és a Portál fejlesztésére. A Portálon ügyfeleink naprakészek lehetnek a könyvelési adatokkal és a statisztikákkal. Az Everest által kifejlesztett felület a mindennapi üzleti döntéseket valós idejű információval látja el.

Úgy véljük, hogy a folyamatos kapcsolattartás és a rendíthetetlen munkakedvünk meghozza a gyümölcsét, és ezzel segítjük átvészelni a nehéz pillanatokat is.

- Judit Sáfrán -