Bejegyzések

Sok statisztika szól arról, hogy a pénzügyi tudatosság még vállalkozói körökben is hiánycikk Magyarországon. Honnan ered ez? A pénzügyi tudatosság olyan terület, ahol a példamutatás és a nevelés nagyon fontos, így érdemes azt már kisgyermekkorban elkezdeni. Most három olyan trükköt mondunk, amellyel már egészen kicsi gyerekeket is tudatos „gazdálkodásra” lehet tanítani.

Az Endorphine Flowers a belvárosi Arany János utcában egyszerre nyüzsgő, élő találkozópont és a nyugalom szigete. A tulajdonos Csepreghy Andrea nem félt prémium szolgáltatással indítani és az Endorphine sikere őt igazolja: a minőség és igényesség széles vendégkört hozott: elegáns szállodák, különleges rendezvények és külföldi megrendelések is várják őket.

Modern gondolkodású könyvelőkkel dolgozunk, akik naprakészek a jogszabályokkal, könyvelési technikákkal. Minden határidőt betartanak és betartatnak, segítik a munkát, a céget. Könyvelési vezetőnk ellenőrzi és szakmai vezetőnkkel együttműködve folyamatosan felügyelik és támogatják a csapatot.

Itt a szeptember, az újrakezdések ideje. Ha tisztán akarsz látni a cégügyeidben, az egyik legfontosabb dolog az íróasztalodat rendszerezni. Ez ugyanis a munkabázisod és ahhoz, hogy rendszerezett gondolataid legyenek, a környezetnek is letisztultságot és rendet kell tükröznie.

Két listát hozott nyilvánosságra a NAV: elérhető a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók és nem rendezett munkaügyi kapcsolatokkal rendelkezők listája

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek a magyar nagyvárosokban - közöttük is elsősorban Budapesten - a közösségi irodák. Ezekben a terekben van lehetőség csak egy-egy napra vagy órára bérelni asztalt, rövid időre tárgyalót, vagy a flexibilis munkarendhez illő irodát bérelni. A legtöbb helyen a havidíj

Ajánlatkérés