Bejegyzések

Az Everestnél szakmailag erős csapattal dolgozunk, ahol a kreatív tanácsadó jól kiegészíti a klasszikus könyvelést. A hagyományos magyarországi könyvelői modellhez képest (ügyfél + könyvelő) nálunk az ügyfelet egy helyett két szakember segíti, akik más-más nézőponttal, de a közös sikerért dolgoznak és remekül kiegészítik egymást.

Az operációs vezető megnevezés talán jobban körülírja feladataim. Az Everest napi működéséhez kapcsolódó ad-hoc teendők mellett elsősorban a Portál fejlesztését koordinálom. Az elmúlt 5 hónapban rengeteg fejlődésen mentünk keresztül, aminek az egyik kulcsszereplője voltam:

Sok statisztika szól arról, hogy a pénzügyi tudatosság még vállalkozói körökben is hiánycikk Magyarországon. Honnan ered ez? A pénzügyi tudatosság olyan terület, ahol a példamutatás és a nevelés nagyon fontos, így érdemes azt már kisgyermekkorban elkezdeni. Most három olyan trükköt mondunk, amellyel már egészen kicsi gyerekeket is tudatos „gazdálkodásra” lehet tanítani.

Az Endorphine Flowers a belvárosi Arany János utcában egyszerre nyüzsgő, élő találkozópont és a nyugalom szigete. A tulajdonos Csepreghy Andrea nem félt prémium szolgáltatással indítani és az Endorphine sikere őt igazolja: a minőség és igényesség széles vendégkört hozott: elegáns szállodák, különleges rendezvények és külföldi megrendelések is várják őket.

Modern gondolkodású könyvelőkkel dolgozunk, akik naprakészek a jogszabályokkal, könyvelési technikákkal. Minden határidőt betartanak és betartatnak, segítik a munkát, a céget. Könyvelési vezetőnk ellenőrzi és szakmai vezetőnkkel együttműködve folyamatosan felügyelik és támogatják a csapatot.

Itt a szeptember, az újrakezdések ideje. Ha tisztán akarsz látni a cégügyeidben, az egyik legfontosabb dolog az íróasztalodat rendszerezni. Ez ugyanis a munkabázisod és ahhoz, hogy rendszerezett gondolataid legyenek, a környezetnek is letisztultságot és rendet kell tükröznie.

Ajánlatkérés