Bejegyzések

A járványügyi helyzet minden családot nehezen érint. Az iskolák és az óvodák bezártak, egészségügyi okokból a nagyszülők segítségét nem kérhetjük, ezért a szülőkre hárul a gyerekek felügyelete és oktatása. Nagy a nyomás a családokon, arról nem is beszélve, hogy nem csak a háztartásban, hanem a munkában is helyt kell állni. Sok esetben félő, hogy a határok összemosódnak és teljes káosz alakul ki.

Manapság másról sem hallani, mint a Home Office felértékelődött szerepéről. Otthonról dolgozni első hallásra könnyűnek tűnhet, de a napok elteltével hamar rájöhetünk, hogy bőven akadnak buktatói. Sokakban felvetődhet a kérdés: hogyan tartsam a kapcsolatot a kollegákkal? Telefonon, vagy e-mailben érhetem el gyorsabban a többieket? Hogyan beszélhetünk egyszerre többen?

Első hallásra csábítónak tűnhet az otthonról történő munkavégzés. Nem kell hajnalban az ébresztőóra hangjára felkelni, időben megihatjuk a reggeli kávénkat, a dugóban álldogálás ideje helyett pedig megnézhetjük a kedvenc reggeli műsorunkat. Vajon tényleg ilyen egyszerű lenne a Home Office, vagy csak magunkat áltatjuk? Mi a biztosíték arra, hogy otthonunkban nem hagyjuk el magunkat és biztosan a feladatainkra koncentrálunk? Ennek jártunk utána.

Az EVEREST Sales Directora vagyok, vállalati folyamatokra szakosodott közgazdászként végeztem, feladataim a sales csapat képzése, koordinálása, a partnerekkel való kapcsolattartás, és a csapat munkájának szakmai segítése. Van két csodálatos kislányunk, a 2,5 éves Bella, és a 7 hónapos Emma, akikkel hatalmasat szoktam játszani egy dolgos nap után.

Könyvelni így is lehet – mondjuk az Everestnél, hiszen nálunk a piacon egyedülálló módon ügyfeleink nem egy, hanem két kolléga szakmai segítségét kapják: egy könyvelőét és egy úgynevezett account managerét. Mai cikkünkben három olyan helyzetet mutatunk, amikor account managered segíthet a jövő évi tervezésben

Sokan azt gondolják, hogy az év zárása a cégek életében a karácsonyi buli és egy csúnyapulcsis utolsó kávézás – pedig cégvezetőként tehetsz azért, hogy ez ennél sokkal több legyen. Az Everest tippje így hangzik: nézd meg a Portál alkalmazásod statisztika részét és ossz meg belőlük eredményeket a kollégákkal is!

Ajánlatkérés