Bejegyzések

A Kormány október végén benyújtotta a Parlamenthez az őszi adócsomagot: a csomag számos új kedvezményt, de szigorításokat is tartalmaz. Az újdonságok között említhető a cafeteria rendszer változása, a kedvezményes lakásáfa átmeneti szabálya, az áfa alanyi mentesség értékhatárának emelkedése, illetve a csoportos adóalanyiság bevezetése a társasági

Vállalkozásfejlesztési tanácsadóként dolgozom az Everestnél. A feladatom, hogy segítsem az ügyfeleimet abban, hogy a cégüket hatékonyabban tudják működtetni.

Üzleti tanácsadóként dolgozom az Everestnél -  nőként igazán érdekes ez a választás.  A korrekt emberi - ügyfélapcsolat valamint maximális segítségnyújtás alapvető elvárásaim, így egyértelmű volt, hogy az Everest csapatát erősítem.

Az EVEREST Account Managere vagyok, több mint 10 éve dolgozom pénzügyi-gazdasági területen, és az itt szerzett tapasztalatokkal segítem ügyfeleim mindennapjait.

Az Everestnél dolgozom üzleti tanácsadóként, a feladatom az ügyfeleim vállalkozásának segítése.  Ha egyszerűen szeretném megfogalmazni, az a cél, hogy általunk sikeresebbek legyenek, mint mielőtt megismertek volna minket.

Az Everest Account Managereként a feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás és vállalkozásuk szakmai támogatása. Pszichológusként gazdasági vonalra, szervezetipszichológiára szakosodtam, így a klasszikus közgazdász nézőponthoz képest egy kicsit más szemszögből tudom segíteni ügyfeleim cégeinek fejlődését. Tanácsadóként érzem magam a legkomfortosabban, eképpen is tekintek magamra munkám során.

Ajánlatkérés