Bejegyzések

Az Everestnél dolgozom üzleti tanácsadóként, a feladatom az ügyfeleim vállalkozásának segítése.  Ha egyszerűen szeretném megfogalmazni, az a cél, hogy általunk sikeresebbek legyenek, mint mielőtt megismertek volna minket.

Az Everest Account Managereként a feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás és vállalkozásuk szakmai támogatása. Pszichológusként gazdasági vonalra, szervezetipszichológiára szakosodtam, így a klasszikus közgazdász nézőponthoz képest egy kicsit más szemszögből tudom segíteni ügyfeleim cégeinek fejlődését. Tanácsadóként érzem magam a legkomfortosabban, eképpen is tekintek magamra munkám során.

Jelenleg az Everest-nél vezető könyvelő pozícióban vagyok, ami azt jelenti, hogy a könyvelési szerződésben álló feleknek  a megbízott könyvelők végzik el  folyamatosan a könyvelési, bérszámfejtési, adózási és az egyéb szükséges feladatokat. A megbízott könyvelők feladatellátást ellenőrzöm, összehangolom, és a portál fejlesztéshez szakmai észrevételekkel járulok hozzá.

Az EVEREST Account Manager Leadere vagyok, vállalati folyamatokra szakosodott közgazdászként végeztem, feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és a csapat munkájának szakmai segítése. Van egy csodálatos, nyolc hónapos kislányunk Bella, akivel hatalmasat szoktam játszani egy dolgos nap után.

Ajánlatkérés