2019-08-30

Mondunk három érvet, amiért az Everest verhetetlen a könyvelési szolgáltatók piacán

everest_image_descrption

Profi könyvelők

„Semmi nem lehet meggyőzőbb a könyvelőmmel kapcsolatban, mint az, hogy az egyetlen eset, amikor nem veszi fel a telefont, az az, amikor továbbképzésen van és visszahívást kér. Az, hogy nem egy elavult tudású, hagyományos gondolkodású könyvelőm van, biztosíték arra, hogy a cégem képes a jelenleg elérhető összes lehetőséggel élni, amit a könyvelőszakma nyújt. Jó kezekben vagyok és ezt biztosan tudom.” (ügyfelünk, Sára, egy családi Bt. cégvezetője)

Modern gondolkodású könyvelőkkel dolgozunk, akik naprakészek a jogszabályokkal, könyvelési technikákkal. Minden határidőt betartanak és betartatnak, segítik a munkát, a céget. Könyvelési vezetőnk ellenőrzi és szakmai vezetőnkkel együttműködve folyamatosan felügyelik és támogatják a csapatot.

Kreatív szakemberek

„Két szempár mindig többet lát – ezt a szemléletet nagyon hasznosnak látom a cégem könyvelésekor. A könyvelő mellett egy manager is segíti a munkámat és egy kicsit olyan, mintha ő a cégem és a világ között lenne – hozzá fordulok, ha kérdésem van a fejlődési irányokkal, döntésekkel, befektetésekkel kapcsolatban.” (ügyfelünk, András, kereskedő)

Az üzleti, pénzügyi tanácsadó (akit mi account managernek hívunk) feladata, hogy kreatív szemléletével segítse a céget; miként lehet az erőforrásokat optimálisan felhasználni, a legtöbbet megtakarítani, a lehetőségek nyújtotta előnyökkel élni. Egyfajta kapocsként összeköti a szereplőket, átfogja a szakmai tevékenységet.

A Portál, ahol mindent lát

„Ez nekem nagy váltás volt a korábbi könyveléshez képest, ahol soha nem tudhattam, hogy valójában mit és hogyan könyvel a szakember, akit ezzel megbíztam. Most megnyugtat, hogy akár a mobilomon és rá tudok nézni a céges adataimra és mivel sokat utazok, az is segítség, hogy ezt időzónától függetlenül megtehetem, úgy, hogy nem szükséges a könyvelőmet zavarnom.” (ügyfelünk Gábor, független fotós, vállalkozó)

A Portál megkönnyíti a cégvezetést, elősegíti a tudatos, helyes döntéseket azáltal, hogy teljesen transzparenssé teszi a könyvelést! Nincs többé vakon repülés, találgatás, hogy mit mikor kell fizetni, melyik számla hol van és mi viszi a költségeket az elmúlt hónapokban.

Ajánlatkérés