2018-10-28

Jártál már az Everest HQ-ben? Mutatjuk, hova várunk

Jártál már nálunk? Ahogy azt a weboldalunkon is olvashatod, account managereink a találkozóikat szívesen tartják az Arany János utcai irodánkban, de ha szeretnéd, elmennek a cégedhez is, hogy a saját, megszokott munkakörnyezetedben találkozzanak veled.

Rugalmasak vagyunk és fontos számunkra, hogy olyan környezetben beszélgessünk veled, ahol otthonosan érzed magad és nyíltan tudsz mesélni a céged életéről, a komoly döntésekről vagy a pénzügyeiedről.

everest_image_descrption
everest_image_descrption

Sokat dolgoztunk azért, hogy irodánk egy olyan nívós környezet legyen, ahol a legjobb üzleti döntések születnek. Az Everest-fotók inspirálnak minket, hogy ne álljunk meg félúton, mindig a legjobb megoldásra, a legmagasabb elérhető színvonalra törekedjünk. Az innovatív környezet és a technikai felszereltség pedig stabil hátteret nyújt megbeszéléseinkhez – laptopunkon vagy mobiltelefonunkon percek alatt beléphetsz velünk a Portálba vagy az applikációnkba.

everest_image_descrption
everest_image_descrption

Számunkra az is elengedhetetlen, hogy maximálisan odafigyeljünk a kommunikációnkra: managereink és könyvelőink is magasan képzett szakemberek és csak olyanokkal dolgozunk, akik képesek hatékonyan, megfelelő stílusérzékkel, odafigyeléssel fordulni ügyfeleinkhez.

everest_image_descrption
everest_image_descrption

Ha szívesen megismernél minket, örömmel látunk az irodánkban! Kérlek, vedd fel a kapcsolatot velünk itt:

Ajánlatkérés