2020-04-12

Az Everest csapata számos képzett szakemberből áll össze. A régi kollégák mellett ugyan olyan szívesen várjuk a fiatal tehetségeket is, hiszen lelkesedésükkel és újszerű látásmódjukkal felpezsdítik a csapatatot. Ezúttal legújabb kollégánkat kérdeztük meg arról, hogy miért jó az Everestben dolgozni.

Mesélj kicsit magadról, milyen tanulmányokat folytatsz?

Jelenleg az International Business School-ban folytatom a tanulmányaimat, és a jövő évtől kell szakosodnom. Az Everest előtt nem tudtam eldönteni, hogy melyik szakot válasszam, de a cég nagyon sokat segített a döntésben. Menedzsment lesz a választottam.

Miért jelentkeztél az Everesthez?

Már az álláshirdetés olvasásakor megfogott az Everest. Az egész hirdetés magabiztosságot sugalt, és az volt a megérzésem, hogy ez a cég csak jó lehet. Nem tévedtem.

- Milyen korábbi munkahelyeid voltak és milyen tudás az, amit ezekből hozol?

Különböző területeken megfordultam korábban. Az emberekkel történő kommunikáció arra tanított meg, hogy jobb diplomatikusnak lenni, és nem érzelemből válaszolni. Azt gondolom, hogy ezt a jelenlegi területemen is gyakorolhatom.

Hogyan zajlik a betanulási időszak?

A tréning személyesen az irodában zajlott, ahol fokozatosan építettük fel a betanulási folyamatot és a nehézségi fokokat. Aztán át kellett térnünk az otthoni munkavégzésre. Eleinte tartottam tőle, hogy ez megfogja nehezíteni a helyzetemet, de most is minden segítséget megkapok az online felületeken keresztül, és kérdés esetén mindig van kihez fordulnom.

Milyen kihívásokkal találkozol Projekt Koordinátorként?

A kollégáknak köszönhetően már átlátom a folyamatokat, de például egyes problémás esetek kezelése még fejtörést okoz. Alig várom, hogy az önálló ügyeket is könnyedén kezeljem.

Szerinted mi lehet a következő nagy fejlesztés a cég életében és mit tudsz a munkáddal ehhez hozzátenni?

Számomra nagyon jól esett, hogy az Everestnél mindenki pozitív és fejlődésorientált, ezért az sem tartom kizártnak, hogy nemzetközi vizekre fogunk evezni. Ebben az esetben nagyon szívesen kamatoztatnám az angol nyelvtudásomat.

Bár nem hosszú ideje dolgozol nálunk, tudnál mondani egy pillanatot, amit eddig sikerként éltél meg? 

Minden egyes napot nagyon élvezek. Azt kifejezetten pozitív élményként élem meg, amikor egyedül kell dolgoznom és magamtól oldhatom meg a problémás ügyeket.

Mi az, amit megszerettél az Everestben?

Tulajdonképpen mindent. Nagyon tetszik, hogy minden úgy megy, ahogy mennie kell, és ez főleg a vezetőknek köszönhető. Szeretnék majd legalább fele ilyen jó vezető lenni, mint az Everestes vezetők.

Mik a későbbi terveid az Everestben?

Szeretnék sokáig itt lenni az Everestben, és az egyetemeken tanultakat átültetni a gyakorlatba. A későbbiekben pedig szeretnék feljebb lépni, már nagyon várom, hogy mi lesz ennek a vége.

Ajánlatkérés