2020-04-17

Zsófi kolléganőnk Projekt Koordinátorként dolgozik az Everestnél. Hamarosan anyai örömök elé néz, ezért a szülési szabadság előtt az utolsó nálunk töltött napjaiban megkérdeztük eddigi tapasztalatairól.

Mutatkozz be néhány mondatban.  

Csernavölgyi-Tóth Zsófi vagyok, jelenleg a Szent István Egyetem turizmus-vendéglátás szakán tanulok végzősként. Tanulmányom során dolgoztam turisztikai területen, de időközben rájöttem, hogy nem feltétlen szeretnék ebben a szakmában dolgozni, nem igazán család-barát. A jelenlegi munkahelyem nem kapcsolódik a tanulmányaimhoz, viszont sokkal jobban szeretem. Nem bántam meg, hogy más irányba indultam el.

Milyen korábbi munkahelyeid voltak és milyen tudás az, amit ezekből hozol?

Egyetemi tanulmányaimból kifolyólag eleinte diákmunkákat vállaltam, később pedig egy utazási irodában helyezkedtem el, mint online értékesítő. Ezeken a munkahelyeken megtanultam, hogy fontos a precizitás, az odafigyelés, az időpontok tartása és a megbízhatóság. Sokszor előfordult a diákmunkák alatt, hogy egyes üzletek direkt engem kértek meg bizonyos feladatok elvégzésére, mert megbízhatónak és pontosnak tartottak. Ezek a visszajelzések mindig jól estek. A mai napig, ha megbíznak valamivel, igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint teljesíteni. 

Miben egyedülálló cég az Everest?  Mi az, amit megszerettél az Everestben?

Az Everest abban rendkívüli, hogy dolgozó és emberbarát, emellett egy nagyon jó csapat és vezetőség áll a cég mögött. Mindig készségesek, rugalmasak, fiatalosak. Azt hiszem ennél jobb munkahelyet nem találhattam volna. Szenvedés és stresszelés helyett boldogan és jókedvűen megyek be a munkahelyre, és ez az, ami mindennél többet ér.

Mondj kérlek néhány szót, hogy milyen feladataid vannak Projekt Koordinátorként? Mit tartasz a munkád legjobb részének?

A munkám során megújuló energia engedélyeztetéssel foglalkozom. A szerződéskötés után végig kísérem a folyamatot a rendszer kivitelezéséig. A munkám legjobb része az, hogy megvan egy kialakult napi rutinom, mégis adódnak megoldandó, picit nehezebb esetek, emiatt nem válik unalmassá és monotonná a munkám.

Szerinted mi lehet a következő nagy fejlesztés a cég életében és mit tudsz a munkáddal ehhez hozzátenni?

Nagy fejlesztésnek a cég életében a külföldi megújuló energia rendszerek értékesítését tartom, ami ezzel a csapattal és vezetőséggel azt gondolom, hogy könnyedén és sikeresen fog végbe menni. Abban tudok leginkább segíteni, hogy teljes odafigyeléssel végzem a saját munkámat annak érdekében, hogy a vezetőm továbbra is koncentrálni tudjon a nagy projektre.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol? Mi az, ami feltölt?

Jelenleg a lakásfelújítás és a babavárásnak köszönhetően a tervezgetés tölt fel. Ennek köszönhetően a szabadidőmet a bútor és barkácsboltok rendszeres látogatása, illetve a babaholmik nézegetése, vásárlása tölti ki. Ezek mellett nagyon szeretek a szabadban lenni, kirándulni, ahova mindig visszük magunkkal a kis kutyánkat is, Manót.

Mik a későbbi terveid az Everestben? Várhatjuk a visszatérésedet?

A későbbiekben mindenképpen szeretnék visszatérni a céghez, megszerettem az embereket és a feladatkörömet is, amiben egyre magabiztosabb vagyok, ez azért jó érzés.

Ajánlatkérés