2018-05-18

Arcok az Everestről: bemutatkozik Palicz Ádám account manager

Ádám, Mutatkozz be, kérlek, néhány szóban!

Az Everest Account Managereként a feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás és vállalkozásuk szakmai támogatása. Pszichológusként gazdasági vonalra, szervezetipszichológiára szakosodtam, így a klasszikus közgazdász nézőponthoz képest egy kicsit más szemszögből tudom segíteni ügyfeleim cégeinek fejlődését. Tanácsadóként érzem magam a legkomfortosabban, eképpen is tekintek magamra munkám során.

everest_image_descrption

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Folyamatosan új ügyfelekkel, cégekkel találkozunk, akik az esetek többségében nagyon hasonlóak és mégis valamiért teljesen egyediek. A munkánk legizgalmasabb része, hogy felismerjük ezt az egyediséget és az ügyvezetők számára leghasznosabb módon tudjunk segíteni a cég fejlődését.

Milyen kihívásokat keresel a mindennapokban?

Szeretem a pörgést, a változatosságot. Igyekszem mindig a reális tartományon belül nehezebben elérhető célokat helyezni magam elé, mert szerintem ez az, ami folyamatos fejlődésre ösztönöz.

Hogyan kezdődött a szakmai karriered, hogy jutottál el addig, ahol most tartasz?

Egyetemi karrieremet közgazdászként kezdtem, viszont hamar váltottam a pszichológiára, amin belül, megmaradt a gazdasági vonal preferenciája. Húszas éveim elején már üzletvezetői feladatokat láttam el három éjszakai szórakozóhelyen, így hamar beleláttam a vállalkozások életébe, nehézségeibe és sikereibe. Amikor Budapestre kerültem értékesítési területen kezdtem el dolgozni, az itt összeszedett tapasztalatok és tudás fontos pillérét képezik a jelenlegi munkámnak.

Miben egyedülálló cég az Everest?

Az Everest a kimagasló szakmai tudás mellett a belső stabilitás és az innovatív, fiatalos hozzáállás az ami az ügyfeleknek egy egyedülálló hátteret nyújt, ahhoz hogy kihozzák vállalkozásukból a maximumot.

Mesélj el egy fontos/sikeres pillanatot az Everestes karrieredből!

Az ügyfél-manager viszony egyik fontos lépése, amikor a jelenlegi vagy leendő ügyfelünk ,,beavat" bennünket a vállalkozása mindennapjaiba. Ez egy nagyon intim viszony, hiszen a vállalkozása gazdasági, üzleti helyzetén túl, a személyes motivációit és esetenként az odáig vezető áldozatokat-nehézségeket is megismerjük. Elengedhetetlen a megfelelő bizalom. Számomra a legnagyobb sikerélmény, amikor valaki ezzel a bizalommal megtisztel.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol? Mi az, ami feltölt?

Szabadidőmben (amiből jelenleg elég kevés van), igyekszem minél több programot szervezni a párommal.  Nagyon szeretünk kirándulni, de egy kanapénfekvős filmnézős szombat estét sem vetünk meg. Gyerekkorom óta sportolok, így számomra 1-2 óra mozgás is aktív pihenést jelent.

Ajánlatkérés