2018-04-20

Arcok az Everestről: bemutatjuk Dzsida Évát

Éva, kérlek mutatkozz be!

Jelenleg az Everest-nél vezető könyvelő pozícióban vagyok, ami azt jelenti, hogy a könyvelési szerződésben álló feleknek  a megbízott könyvelők végzik el  folyamatosan a könyvelési, bérszámfejtési, adózási és az egyéb szükséges feladatokat. A megbízott könyvelők feladatellátást ellenőrzöm, összehangolom, és a portál fejlesztéshez szakmai észrevételekkel járulok hozzá.

Sok évnyi munkatapasztalattal rendelkezem könyvelői és könyvvizsgálói területeken, több mint 20 éve tevékenykedem, valamint adótanácsadóként is dolgozom.

everest_image_descrption

Mi volt az első benyomásod az Everestről?

Egy ismerőstől hallottam először az Everestről, aki már az induló könyvelő csapatba jelentkezett. Érdekesnek találtam a munkát, hogy a megszokottól eltérően lehet itt a könyvelői munkavezetését ellátni, ellenőrizni.

Már az első találkozáskor meggyőző volt a csapat: energikusak, kedvesek voltak, szimpatikusnak találtam a velük való jövőbeni munka gondolatát.

Hogyan mutatnád be az Everestet valakinek, aki még nem hallott róla?

A könyvelés jövőjét már most megtapasztalhatja: papír használat minimális, a könyvelendő anyagot , és minden kész információt   portálon lehet elérni, időt takaríthat meg, nem kell a könyvelőhöz mennie, ill.  őt sem kell fogadnia. Ezen felül a csapat szakmailag is jól felkészült,  nagyon fiatalos és dinamikus - én így jellemezném az Everestet: szervezett, lendületes  és családbarát hely.

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Folyamatos kihívások vannak a munkámban, és ezek megoldása mindig sikerélményt adnak nekem.

Mi az a munkádban amit senki nem irigyel tőled?

A folyamatos felelősségérzés. Újabb és újabb nehézségek ellenére siker érzést hoz egy-egy nehéznek tűnő helyzet megoldása, amikor megtaláljuk a megfelelő megoldást a megbízónak, illetve érdekeinek  is, és megfelel az aktuális adózási és számviteli szabályoknak is.

Van e olyan izgalmas pillanat a munkád során, amikor azt érzed: jó helyen vagyok, ezért érdemes dolgozni?

Számomra izgalmas folyamat amikor  a könyvelőkkel, és az ügyféllel együtt dolgozva megoldjuk a nehéznek, szakmai kihívásnak tűnő feladatokat. Évente a májusi hónap a határidők miatt is kiemelt időszaknak számít, ami komoly kihívás, de a könyvelőkkel együtt határidőben lezárjuk a feladatokat.

Mi az, amihez a legjobban értesz?

Úgy érzem, hogy  az összefüggéseket adózásban, könyvelésben átlátom, alkalmazni  tudom. Örülök, ha megkeresnek a jövőben is, nagyon szívesen segítek bárkinek, bármilyen ilyen típusú kérdésben, nyugodtan forduljon  hozzám bizalommal.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol?

Szabadidőmben szeretek kertészkedni, illetve utazni - belföldön és külföldön egyaránt. Van egy kutyánk, akivel gyakran járunk sétálni a környékünkön. Van 2 nagylányom is, akikkel szívesen csinálok bármilyen programot - legyen szó egy közös mozizásról, vásárlásról vagy egy lányos beszélgetésről.

Ajánlatkérés