2018-07-08

Arcok az Everestről: bemutatkozik Bak Balázs

Mutatkozz be, kérlek, néhány szóban!

Az EVEREST Account Managere vagyok, több mint 10 éve dolgozom pénzügyi-gazdasági területen, és az itt szerzett tapasztalatokkal segítem ügyfeleim mindennapjait.

everest_image_descrption

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Az ügyfelekkel való együttműködést, közös ötletelést, tervezést, majd ezen célok megvalósítását élvezem leginkább. Ezek mellett az új ügyfélkapcsolatok kialakítását is szeretem, amikor új vállalkozásokat ismerhetek meg.

Milyen kihívásokat keresel a mindennapokban?

A mai változó világban talán a legnagyobb kihívás mindig naprakésznek lenni. Tisztában lenni a törvényi és gazdasági változásokkal, azokra időben és jól reagálni.

Hogyan kezdődött a szakmai karriered, hogy jutottál el addig, ahol most tartasz?

Pénzügyi elemzőként kezdtem el dolgozni 20 évesen az egyetemi tanulmányaim mellett. Pár év múlva már kiemelt tanácsadóként tevékenykedtem, és sikerült egy nagy és elégedett ügyfélkört kiépíteni. Már 2012-ben több kis- és középvállalkozással dolgoztam együtt, ahol például komplett cafeteria rendszereket alakítottunk ki.

Miben egyedülálló cég az Everest?

Rendhagyó a szolgáltató szektorban az a kiemelt figyelem, amit nálunk az ügyfelek kapnak. A könyvelés egy unalmasnak és kötelező nyűgnek vélt adminisztráció az ügyfelek szemszögéből, egészen addig, amíg meg nem pillantják a Portált és az applikációt. Onnantól egészen másképp látják a dolgot, és tudatosabban vezethetik saját cégüket.

Mesélj el egy fontos/sikeres pillanatot az Everestes karrieredből!

Van olyan ügyfelünk, aki a vállalkozás gondolatával kacérkodott, amikor először találkoztunk. Végigkísértük és segítettük a cégalapítástól kezdve a sikeres működésig. Ott lehettem az első lépésnél, és láthatom, hogyan fejlődik hónapról hónapra a vállalkozása.

Mi az, amihez a legjobban értesz?

A pénzügyek a szakterületem, már régóta jól látom az összefüggéseket, és a lehetséges adókedvezmények és állami támogatások maximális kihasználásának lehetőségeit. Ez nagyon fontos, mert a pénzt nem csak meg kell tudni keresni, hanem minél jobban és okosabban meg is kell azt tartani.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol? Mi az, ami feltölt?

Barátaimmal és a családommal töltöm a legtöbb szabadidőt. Étterembe és moziba járunk, de koncertekre és bulikra is jut azért idő. Ezen kívül a footgolf az, ami teljesen kikapcsol. A golfpálya egy csendes kis sziget, ahol csak a játékra koncentrálok, imádom.

Ajánlatkérés