2020-03-25

Arcok az Everestről: bemutatkozik Antal Mátyás

everest_image_descrption

Mátyás, kérlek mutatkozz be néhány szóban!

Az EVEREST Sales Directora vagyok, vállalati folyamatokra szakosodott közgazdászként végeztem, feladataim a sales csapat képzése, koordinálása, a partnerekkel való kapcsolattartás, és a csapat munkájának szakmai segítése. Van két csodálatos kislányunk, a 2,5 éves Bella, és a 7 hónapos Emma, akikkel hatalmasat szoktam játszani egy dolgos nap után.

Mikor hallottál először az Everestről és miért döntöttél úgy, hogy itt szeretnél dolgozni?

Mátéval, a CEO-val, és a csapat többi tagjával, már 13 éve dolgozunk együtt, és így nem volt kérdés, hogy együtt építjük fel az EVEREST üzleti közösségét. Minőség-díjasok voltunk, és mai napig azok is vagyunk az ügyfelek kiszolgálása terén, az NPS Score átlagunk World Class kategória, emiatt is gondoljuk, hogy hatalmas létjogosultságunk van szolgáltatni ezen a területen. Imádom a kihívásokat, sales processt felépíteni, a csapatot hatékonyan koordinálni, hogy mindenki ki tudja hozni magából a maximumot. Így nem volt kérdés, hogy nekem is az EVEREST csapatában a helyem.

Hogyan mutatnád be az Everestet valakinek, aki még nem hallott róla?

A 2015-ben alakult Everest több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás terén. A cél az volt, hogy egyedülálló könyvelési szolgáltatást kínáljon egy “portál”, ami könnyen használható, kompakt, több platformot átfogó (iOS, Android, Web ) menedzsment információs rendszer, amely segíti a kis- és középvállalkozásokat a pénzügyi információk navigálásában - nemcsak a P&L és a mérleg adatai, hanem a számla szintű részletesség is biztosított a rendszeren keresztül. A következő évben kibővítettük informatikai csapatunkat, hogy önálló digitális üzletágat hozzon létre és ennek eredményeként lehetőséget teremtsen a Megújuló Energia üzletág beindításának. Jelenleg több mint 40 emberrel dolgozunk a 3 üzletágban (Megújuló Energia, Könyvelés, Digital).

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Ahogy korábban is említettem, imádom a kihívásokat. Azért dolgozom nap, mint nap, hogy cégcsoportunk fejlődjön, egyre több profitot, ügyfelet, árbevételt érjen el. A sales csapatunk, pedig folyamatosan fejlődjön szakmailag, hogy egyre nagyobb sikereket és rekordokat érjünk el.

Mi az a munkádban, amit senki nem irigyel tőled? 

Rendkívül mozgalmas napjaim vannak, nagyon sokat dolgozom minden nap azért, hogy ügyfeleinknek professzionális szolgáltatást tudjunk nyújtani, de ez nem fér bele egy klasszikus 8-tól 5-ig terjedő munkaidőbe.

Volt-e olyan izgalmas pillanat a munkád során, amikor azt érezted: jó helyen vagyok, ezért érdemes dolgozni?

Több ezer ügyfélnek segítünk minden évben, hogy egy zöldebb jövője legyen gyermekeinknek. Könyveléses üzletágunkban, pedig pénzben kimutatható extra profitot tudunk szerezni ügyfeleinknek tanácsainkkal. Ezek olyan dolgok, amikért érdemes teljes erőbedobással dolgozni.

Van-e valami, amihez a legjobban értesz?

Az értékesítők képzésében, koordinálásában, és a professzionális szintű ügyfélkiszolgálásban otthon érzem magam.

Hogyan tudsz kikapcsolódni, mit csinálsz a szabadidődben?

Elmondhatatlan érzés, amikor egy hosszú nap után hazaérek, Bella odarohan hozzám megölelni, Emma pedig széles mosollyal odamászik hozzám. A legjobb kikapcsolódás számomra a családommal való értékes idő eltöltése, kirándulás.

Ajánlatkérés