2018-04-13

Arcok az Everestről: bemutatkozik Antal Mátyás

Mátyás, kérlek mutatkozz be néhány szóban!

Az EVEREST Account Manager Leadere vagyok, vállalati folyamatokra szakosodott közgazdászként végeztem, feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és a csapat munkájának szakmai segítése. Van egy csodálatos, nyolc hónapos kislányunk Bella, akivel hatalmasat szoktam játszani egy dolgos nap után.

everest_image_descrption

Mikor hallottál először az Everestről és miért döntöttél úgy, hogy itt szeretnél dolgozni?

Mátéval, az ügyvezetővel, és a csapat több tagjával, már 11 éve dolgozunk együtt, és így nem volt kérdés, hogy együtt építjük fel az EVEREST üzleti közösségét. Minőség-díjasok voltunk, és mai napig azok is vagyunk az ügyfelek kiszolgálása terén, emiatt is gondoljuk, hogy hatalmas létjogosultságunk van szolgáltatni ezen a területen. Imádom a kihívásokat, vállalkozásokat felépíteni, és ezzel tudok nekik segíteni egyre nagyobb árbevételt elérni. Így nem volt kérdés, hogy nekem is az EVEREST csapatában a helyem.

Hogyan mutatnád be az Everestet valakinek, aki még nem hallott róla?

Az EVEREST egy olyan könyvelési szolgáltatás, ahol ügyfeleink online platformon napi szinten tudják követni vállalkozásuk statisztikáit, könyvelését, számláit, ezáltal sokkal tudatosabban tudják irányítani vállalkozásukat és a menedzsment időben meg tudja hozni döntéseit. Nemsokára készen lesz az alkalmazásunk, amivel elég lesz a számlákat befotózni, és pár kattintással elérhető lesz a vállalkozás minden statisztikája. Professzionális könyvelőink munkáját a könyvelési vezetőnk is folyamatosan ellenőrzi, aki könyvvizsgáló. Illetve van egy üzleti klubunk, az EVEREST Business Academy, ahol szakmailag képezzük ügyfeleinket, hogy minél tudatosabban tudjanak vállalkozni. A szolgáltatásunk lelke az Account Manager, aki ügyfeleit üzletfejlesztési tanácsokkal látja el, és abban segít, hogy a szolgáltatásokat ügyfeleink gördülékenyen igénybe tudják venni.

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Ahogy korábban is említettem, imádom a kihívásokat. Azért dolgozom nap, mint nap, hogy ügyfelem vállalkozása fejlődjön, egyre több profitot, ügyfelet és árbevételt érjen el. Ehhez az üzletfejlesztési tanácsok mellett marketing- és értékesítési stratégiai tanácsokkal, tervekkel látom el ügyfeleimet.

Mi az a munkádban, amit senki nem irigyel tőled? 

Rendkívül mozgalmas napjaim vannak, nagyon sokat dolgozom minden nap azért, hogy ügyfeleim professzionális szolgáltatást kapjanak, de ez nem fér bele egy klasszikus 8-tól 5-ig terjedő munkaidőbe.

Volt-e olyan izgalmas pillanat a munkád során, amikor azt érezted: jó helyen vagyok, ezért érdemes dolgozni?

Ügyfeleinknek pénzben kifejezhető értéket teremtünk. Azt szeretem látni, ha ügyfeleim pénzügyi, fejlesztési stratégiáit minél optimálisabban meg tudom tervezni, és látni az elégedettséget az arcán, hogy az EVEREST-nél jobb helyen nem is lehetne. A marketing tanácsaimból befolyt extra profit vállalkozóimnál csak hab a tortán.

Van-e valami, amihez a legjobban értesz?

Az értékesítésben, és a prémium szintű kiszolgálásban otthon érzem magam, ezáltal marketing- és értékesítési stratégiában hatékony tanácsokkal látom el ügyfeleimet.

Hogyan tudsz kikapcsolódni, mit csinálsz a szabadidődben?

Elmondhatatlan érzés, amikor egy hosszú nap után hazaérek, és Bella hatalmas mosollyal odamászik hozzám üdvözölni. A legjobb kikapcsolódás számomra a családommal való értékes idő eltöltése, kirándulás.

Ajánlatkérés