2018-11-17

Arcok az Everesről: Bemutatjuk Kása Balázs account managert

Mutatkozz be, kérlek, néhány szóban!

Kása Balázs vagyok. Üzleti tanácsadóként dolgozom az Everestnél, ez a feladat egy képben kifejezve azt jelenti, hogy közös munka során kövezzük ki az utat ügyfeleink céljaihoz.

everest_image_descrption

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Minden új ügyfellel új történetet és célokat ismerni meg. Minden cégnek és ügyfélnek más az útja, ami hozzánk vezette és ezeket jó megismerni, hogy aztán közösen haladjunk a kitűzött célok felé.

Milyen kihívásokat keresel a mindennapokban?

Nemcsak azt megoldani, ami aktuális, hanem legalább két lépéssel előre tervezni és minél több mindenre előre felkészülni. Az üzleti világ gyorsan változik és még ha nem is lehet mindenre felkészülni, de váratlanul kevés dolog tud érni.

Hogyan kezdődött a szakmai karriered, hogy jutottál el addig, ahol most tartasz?

7 éve foglalkozom ügyfelekkel. Korábban több témában is folytattam tanulmányokat. Elsőnek kommunikáció irányon, kiadványszerkesztőként végeztem, majd kommunikációs tréner szakon voltam, amivel párhuzamosan a filozófia képzést is végeztem. A tréneri képzésemet később még egy plusz kétéves képzésen csiszoltam, melynek során a szervezetfejlesztést és tárgyalástechnikát ismertem meg.

Először a családi vállalkozásban dolgoztam, (z-press kiadó) ami szakmai könyvek kiadásával foglalkozik. Nagyon szerettem, de rájöttem, hogy jobban szeretek közvetlenül együtt dolgozni az emberekkel mint távolról, szakmai segítséget nyújtani, egy fontos könyv által. Később a pénzügyi világban tettem magam próbára, ahol sok száz ügyfélnek tudtam megoldást adni az igényeikre és problémáikra, mindezt folyamatos utánkövetéssel és a lehető legmagasabb szakmai tudással.

Miben egyedülálló cég az Everest?

Egy olyan modellben dolgozunk, ahol nem kell attól tartania egy vállalkozónak, hogy túl kevés idő jut rá a könyvelőjétől és az account managerétől, mert túl sok cégünk lenne. Minden könyvelő és manager kapacitásának megfelelő mennyiségű céggel foglalkozik, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására, és így a növekedési lehetőségünknek nincs felső határa.

Mesélj el egy sikeres pillanatot az Everestes karrieredből!

Igazából minden olyan pillanat az, amikor a találkozó során egy új céggel eljut a beszélgetés oda, hogy tudjuk, mi egymást keressük, és kíváncsian várjuk a hosszú együttműködést.

Van-e valami, amihez a legjobban értesz?

A rengetek ügyféltapasztalat és évekig tartó közös munka során tanultam meg, hogy bármilyen nehéz helyzet is legyen, meg lehet oldani.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol? Mi az, ami feltölt?

Sok évig zenéltem, de erre helyhiány miatt egyre kevesebb lehetőségem van. Ami leginkább fel tud tölteni, az az olvasás és a futás.

Hogyan látod, hol tart majd az Everest 10 év múlva ?

Nemcsak az ország vezető könyvelő és vállalatirányitással foglalkozó cége lesz, de a régióban is meghatározó szereplő.

Ajánlatkérés